Conversiegerichte
websites & webshops

Er bestaat geen website zonder doel

Conversiegerichte
websites &
webshops

1. Het doel van je website

Niemand heeft een website of webshop omdat iedereen er een heeft. 

Elke website heeft een doel: meer offerte aanvragen, meer verkopen of bestellingen.  Het doel van je website beslaat ook een bepaalde doelgroep. En deze doelgroep bepaalt samen met het doel de funderingen van elke goed draaiende website of webshop. 

2. De user experience

Het ontwerp van je website zorgt er mede voor dat de bezoeker op je website blijft of meteen vertrekt. De beleving op een website is niet te onderschatten. 

Net als jij heeft de bezoeker meestal geen tijd. Je website moet dus gebruiksvriendelijk, duidelijk en snel zijn.  Hierbij moeten we stilstaan bij de opbouw. Elk element op de website heeft namelijk invloed op de conversies en de beleving. 

3. Content van je website​

Neen, hier vragen we niet of je blij bent van je website. 

De content van je website is de inhoud die te zien is. Dat zijn de teksten, afbeeldingen en/of video’s. 

Deze content zorgt ervoor dat je bezoekers overgaan tot een bepaalde actie. Maar ook voor zoekmachines zoals Google is goede content goud waard. Google indexeert namelijk elke  website op basis van de kwaliteit van alle teksten die op je website te vinden zijn. Onderschat hier dus ook de productomschrijving van de producten in je webshop niet. 

Gaai inhuren

Geen tijd om je website up to date te houden?

Dat verstaan wij volledig.

Jouw hoofdding is nog steeds je werk. 

Hetgeen je met passie en liefde doet, hetgeen waar jij voor opgeleid bent. 

 

Maar je kan er niet meer rond, online aanwezig zijn is een must. En ook dat vraagt tijd en onderhoud. Want er is niets onprofessioneler dan een website die niet up to date is.  Een website die oude dingen toont, of waar het niet werken zoals het zou moeten werken, prijzen of artikels die niet up te date zijn… 

Daarom sturen wij graag een Gaai die je kan inhuren. Dit kan ter plaatste bij jullie of op ons eigen kantoor. Aan jullie de keuze.  

 

Interesse? Contacteer ons voor meer info. 

Een website

Zin in koffie?

Gaai zeggen kost geen geld