Culinaire verswinkel Lavens

Slagerij Lavens is gevestigd aan het rondpunt te Varsenare. In de recent volledig vernieuwde winkel krijg je een mooi en zeer uitgebreid gamma aan verse bereidingen, eigen gekweekt rundvlees, verse pure vleessoorten, maar ook heerlijke salades, traiteurgerechten, fruit, groeten, en zoveel meer. 

Buiten aan de winkel zijn 3 versboxen terug te vinden, een sublieme manier om de klant altijd te kunnen dienen. De klant bestel online en kiest ervoor om de bestelling op te halen op het tijdstip dat voor hem of haar het beste past. Dit systeem hebben wij niet uitgevonden en het warm water moeten we ook niet opnieuw uitvinden. Wat we wel doen is de werking communiceren. 

Slagerij Lavens koos voor een webshop op een bestaand platform, maar hier en daar is dit beperkt. 

Het platform richt zich enkel op verkoop. De klant informeren lukt in beperkte mate en eigen content toevoegen naast de producten zelf lukt niet. Daar springen wij bij, we bouwden een algemene basis website die aangevuld wordt met een blogoverzicht waarin tips en weetjes over voeding terug te vinden zijn, acties worden aangekondigd, tekenprenten voor wedstrijden , vakantieplanner en nog zoveel meer kunnen gedownload en ingezonden worden. 

Kortom wij bouwden naast de bestaande webshop een belevingswebsite.

Op social media onderhouden we de Facebook- en Instagrampagina’s met leuke posts waarin we werken met producten in de kijker, acties die we uitwerken in samenspraak met de mensen van Slagerij Lavens. 

Online vullen we regelmatig aan met offline communicatiemateriaal zoals ondermeer flyers die meegegeven worden met de bestellingen.

Samen in zee met Gaai?

Wil jij ook met Gaai in zee?

Gaai zeggen kost geen geld