Alpacanam, op maat aan huis geleverd.

De alpaca is een eenhoevig zoogdier dat zijn herkomst kent in de gebergtes van Zuid-Amerika. 

Deze super schattige diertjes met een aaibaar gehalte zo hoog als de Andes gebergtes in Peru zijn echte grazers, hun voeding bestaat uit verschillende soorten gras op een bedje van een gevarieerd plantenarsenaal. Maar hetgeen ze in Peru hebben, hebben wij hier niet. Daarom is het nodig de basisvoeding, gras en hooi, aan te vullen met vitaminen en mineralen. 

Deze vitaminen en mineralen worden met de grootste zorg samen gesteld door Thierry Torck, een gedreven dierenarts met een hart voor alpaca’s en lama’s. 

Maar: de zakken werden verdeeld per 25kg, op zich niet erg, maar wel vervelend als je maar 2 of 4 alpaca’s hebt lopen. Vooral als je rekening houdt dat elke alpaca met 33gr per dag toekomt en de zak maar 6 maanden zijn versheid behoud… 

Daarom bedacht we een abonnementensysteem waarbij de klant het aantal alpaca’s opgeeft. 

Op basis daarvan weet je of je toekomt met een emmertje van 5 of 7kg per maand aan huis geleverd. 

Ja, je leest het goed: aan huis geleverde verse voeding. In emmertjes omdat een berghok wel eens vochtig kan zijn en daar zijn papieren verpakkingen niet optimaal voor. In emmertjes omdat je deze steeds mooi kan afsluiten, zodat er geen andere diertjes kunnen meegenieten van deze supplementen. (Stel je voor dat er plots Speedymuizen rondhuppelen) 

Kortom het gebruikersgemak en de kwaliteit van het product wordt hier ten top gedreven. 

Daarnaast kan je jouw eigen alpacafamilie ingeven. 

Op basis van de ingegeven conditie van je dier krijg je tips en advies om de conditie te verbeteren of te behouden. Geef je het geboortejaar in, dan ontvang je op de geboortedag van je alpaca ook nog een mooi geschenk. 

Alpacanam is dus ontstaan uit liefde voor een gezonde alpaca en zijn fokker. 

Samen in zee met Gaai?

Wil jij ook met Gaai in zee?

Gaai zeggen kost geen geld